Supa de pui

 

supa1

Ingrediente

4 piepti de pui
2 cepe potrivite, care se curata si se pun intregi
1 pastarnac
1 telina
3-4 morcovi
un praf de sare
patrunjel
legume pentru supa deshidratate
taietei(optional)

Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece pieptul de pui cu un praf de sare. Pe masura ce apa fierbe, incepe sa se formeze spuma, care trebuie adunata si aruncata. Cand nu se mai formeaza spuma, se pun legumele taiate cubulete. La final, se scoate ceapa si se arunca.
Se lasa sa fiarba la foc mediu, fara clocot si fara capac, aproximativ o jumatate de ora. Supa este gata cand legumele sunt fierte.

Taieteii se fierb conform indicatiilor de pe punga si se adauga la final in supa. Se serveste cu patrunjel proaspat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *