Supa de curcan cu fidea si mango

Supa curcan cu fidea si mango
“Rasfata-te cu o supa si castigi un munte de paste” este provocarea venita de la Paste Baneasa si DivaInBucatarie.ro
Am ales o supa de curcan cu fidea si mango pentru ca are un gust deosebit si scoate in evidenta aroma fructului de mango.
Ingrediente:
– 400g carne de curcan taiata cubulete
– 2 morcovi
– 3 cepe mici
– 1 pastarnac
– 2 cuiburi fidea paste Baneasa
– 1 mango si jumatate
– sare si piper
– patrunjel pentru ornat
ingredinete supa de curcan cu fidea si mango
Mod de preparare:
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa rece si se fierbe totul la foc mic. Pentru ca supa sa iasa limpede se ia spuma pana cand aceasta nu se mai formeaza. Se adauga legumele taiate rondele, se asezoneaza si se mai lasa la fiert. Se adauga si fideaua cuiburi Baneasa.
fidea paste baneasa
Se adauga bucatile de mango in supa si se mai lasa maxim 10 minute.
supa curcan mango
supa curcan mango
Se orneaza supa cu patrunjel proaspat.
supa curcan cu fidea si mango
supa curcan cu fidea si mango

One comment

  1. Uitandu-ma pe internetul in limba romana uite ca am aflat pe saitul dvs..
    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor
    de pe aceasta pagina si va doresc cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *