Cosul de weekend cu legume

DSC02974Avand la dispozitie un cos plin de legume proaspete am inceput sa ma gandesc la toate retetele delicioase pe care le-am vazut in ultima vreme. Pentru ca pe lista mea de to do era si un risotto, am zis ca acesta este cel mai bun moment pentru a-l incerca. legume
Ingrediente
2 morcovi, taiati bucati
1 dovlecel, taiat bucati
300g orez(eu am pus orez brun si orez alb)
100g parmezan ras
1 ceapa taiata marunt
o mana de mazare congelata

Secretul unui risotto bun este de a adauga apa treptat, astfel incat sa avem tot timpul 1 cm peste orezul din vas. Se calesc intr-o lingura de ulei legumele, apoi se adauga orezul.
legume, risottoDupa 3-4 min incepem sa adaugam apa treptat. La final, se adauga si parmezanul ras.
risotto cu legume
risotto cu legume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *